Consilierul personal al primarului "?!"

In jos

Consilierul personal al primarului "?!"

Mesaj  suat_ms la data de Lun Mai 18, 2009 12:43 pm

Stimaţi colegi!
Nu pot să mă abţin să scriu câteva fraze despre "distinctele funcţii" de "consilieri personali" ai primarilor, şi anume ai celor de la comune, care în marea majoritate şi-au angajat câte o persoană, indiferent de pricepere sau de pregătire (nici vorbă) care nu au nici cea mai mică tangenţă cu administraţia. Cu alte cuvinte, un salariu (destul de bunicel) aruncat pe geam. Oare nu ar fi "de folos" să se gândească Dl. prim ministru la o economie la fondurile de salarii prin desfiinţarea acestor posturi - după mine total inutile - care constituie o modalitate la îndemâna fiecărui primar de a asigura un loc de muncă la un favorit al lui?
În consecinţă aş propune să se facă demersurile necesare pentru eliminarea art.66 din Legea nr.215/2001.
Vă rog să vă exprimaţi punctul de vedere asupra celor expuse.
Spor la muncă şi succes în activitate...

suat_ms

Mesaje : 8
Puncte : 16
Reputatie : 0
Data de inscriere : 25/03/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

consilierul primarului

Mesaj  Todor Maria la data de Sam Mai 23, 2009 10:18 pm

Am cerut parerea colegilor despre acesti consilieri inca in luna martie. Nu a reactionat decat un singur coleg. Intradevar sunt niste persoane in plus cu niste salarii demne de invidiat. Imi pun intrebarea functionarii publici impreuna cu personalul contractual - respectiv [u]aparatul de specialitate al primarului[u] ce rol mai au, daca are nevoie si de consilieri personali - si acestia in ce domeniu il consiliaza, eu inca nu mi-am dat seama.

Todor Maria

Mesaje : 13
Puncte : 15
Reputatie : 0
Data de inscriere : 28/10/2008
Varsta : 56
Localizare : orasul Valea lui Mihai, jud. Bihor

Vezi profilul utilizatorului http://www.valealuimihai.ro

Sus In jos

consilier personal ( si altii)

Mesaj  european la data de Joi Mai 28, 2009 9:37 am

de acord cu colegii pe tema consilierului personal al primarului. Se stie ca la noi se fac reduceri de personal, taieri de sporuri, inghetarea salariilor, intr-un cuvant reducerea cheltuielilor bugetare , dar culmea ca aceste reduceri se aplica tot celor care muncesc si au o raspundere, iar altilor ba ( a se vedea cazul consilierului personal, al consilierilor locali - dupa parerea mea in numar mult prea mare), si mai nou cel de la i.s.u. Nu zic nu, ca ia-m mai dat si unele sarcini pe linia mobilizarii economiei si a evidentei militare, dar si-asa nu justifica timpul alocat postului ( cu indulgenta 1/2 norma ). Si exemplele pot continua. Dar senzatia mea e ca ne batem cu morile de vant. Hai, ca vin alegerile si avem treaba.

european

Mesaje : 7
Puncte : 14
Reputatie : 0
Data de inscriere : 17/03/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Ce treaba avetzi?

Mesaj  scm_mbb la data de Joi Mai 28, 2009 7:41 pm

european a scris:de acord cu colegii pe tema consilierului personal al primarului. Se stie ca la noi se fac reduceri de personal, taieri de sporuri, inghetarea salariilor, intr-un cuvant reducerea cheltuielilor bugetare , dar culmea ca aceste reduceri se aplica tot celor care muncesc si au o raspundere, iar altilor ba ( a se vedea cazul consilierului personal, al consilierilor locali - dupa parerea mea in numar mult prea mare), si mai nou cel de la i.s.u. Nu zic nu, ca ia-m mai dat si unele sarcini pe linia mobilizarii economiei si a evidentei militare, dar si-asa nu justifica timpul alocat postului ( cu indulgenta 1/2 norma ). Si exemplele pot continua. Dar senzatia mea e ca ne batem cu morile de vant. Hai, ca vin alegerile si avem treaba.

Question Da! I-a spune-mi shi mie d-le european, ce treaba avetzi sa-i spun si primarului a carui comuna sunt secretar. Nu de alta Evil or Very Mad , dar mi-a spus ca nici unul din cei 9 secretari care compun ADI Campia Transilvaniei nu este preshedinte/loctiitor al vreunei sectzii de votare Exclamation Exclamation Exclamation .
Cum mie mu-mi place sa Sleep shi cunoscand semnificatia frazei " bea incetishor sa nu te raceshti ca apa-i rece" sunt preshedintre intr-o alta uat lol!
O zi superfaina!

scm_mbb

Mesaje : 28
Puncte : 51
Reputatie : 0
Data de inscriere : 20/03/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Consilierul personal al primarului "?!"

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum