art.4 alin.1 pct.16

In jos

art.4 alin.1 pct.16

Mesaj  european la data de Mier Apr 22, 2009 2:48 pm

"asigură perfectarea unor acte notariale în unitatea administrativ-teritorială în care nu funcţionează birou al notarului public"
1. eliminarea totala a acestui punct ( in viziunea mea ar insemna sa balansam cand spre activitatea de administratie, cand spre cea de notariat. Mai ramane ca acolo unde nu exista medic sa facem si aceasta activitate)
2. in varianta in care pct.16 ar ramane totusi in vigoare :
a) termenul "unor acte notariale" ne arunca in ceata ( adica e loc de interpretare si cine stie la ce acte te trezesti ca trebuie sa intocmesti). Intrebarea mea este : cine stabileste ce acte notariale se perfecteaza? Sa se precizeze exact care acte.
b) sa se precizeze ca pentru aceasta activitate suplimentara ( acolo unde nu exista birou notarial public) secretarului in revine un spor la salariu de ........% ( procentul , bineinteles in functie de cate acte va trebui sa perfecteze acesta). Nu mi se pare echitabil ca secretari de aceeasi categorie uat , dar avand sarcini in plus unul fata de altul, sa beneficieze de acelasi salariu.
P.S. Constat cu mare tristete ca numai 7-8 colegi din tara isi exprima punctele de vedere pe acest forum asupra unei probleme care ne intereseaza in mod direct. Nu am pretentia ca ideile mele ar fi cele mai bune, dar cu cat mai multi colegi isi exprima propunerile, cu atat mai bine pentru forma finala a proiectului. Si la forma initiala am facut propuneri si am constatat ca unele din ele chiar au aparut in forma actualizata. Multumim pe aceasta cale federatiei .

european

Mesaje : 7
Puncte : 14
Reputatie : 0
Data de inscriere : 17/03/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Subscriu...

Mesaj  scm_mbb la data de Vin Mai 01, 2009 6:15 am

Subscriu la PS-ul tau. In rest... mai vedem.

scm_mbb

Mesaje : 28
Puncte : 51
Reputatie : 0
Data de inscriere : 20/03/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum