Art. 31 alin. (1)

In jos

Art. 31 alin. (1)

Mesaj  suat_ms la data de Joi Apr 16, 2009 8:44 am

Este foarte rău că nici până astăzi nu se cunoaşte care sunt autorităţile publice locale. Problema mea este cu expresia “asigurarea bunei funcţionări a autorităţii publice” (nu ştiu la care autoritate se referă). După cum ştiu pe plan local sunt două autorităţi publice şi anume: consiliul local ca autoritate deliberativă şi primarul ca autoritate executivă. Primăria este structura funcţională formată din primar, viceprimar, secretar şi aparatul de specialitate al primarului. (Vezi art.77 din Legea nr.215/2001).
Aşa fiind stabilite structurile administraţiei publice locale, şi ca să fim în concordanţă cu atribuţiile stabilite la art.4, propun să se înlocuiască sintagma "a autorităţii publice" cu "a primăriei comunei/oraşului/municipiului/consiliului judeţean după caz".

suat_ms

Mesaje : 8
Puncte : 16
Reputatie : 0
Data de inscriere : 25/03/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

art.42

Mesaj  Todor Maria la data de Joi Apr 16, 2009 10:14 am

Asa este, cum spunea dl. Draghici - Primaria este o gasca a primarului.
Am o propunere in legatura cu alin.1 art 42 - statut: secretarul este obligat sa avizeze ... proiectele de decizie ale primarului - mai facem o hartie in plus pe langa referatul de fundamentare, ca oricum nu redacteaza primarul dispozitii, eventual ne spune ce dispozitie sa facem si tot noi o facem si o avuizam.

Todor Maria

Mesaje : 13
Puncte : 15
Reputatie : 0
Data de inscriere : 28/10/2008
Varsta : 56
Localizare : orasul Valea lui Mihai, jud. Bihor

Vezi profilul utilizatorului http://www.valealuimihai.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum