Acest topic se adreseaza secretarilor unitatilor administrativ teritoriale cu PROBLEME

In jos

Acest topic se adreseaza secretarilor unitatilor administrativ teritoriale cu PROBLEME

Mesaj  Geo la data de Sam Sept 27, 2008 2:22 pm

Daca aveti probleme (de orice natura) in Unitatea Administrativ Teritoriala unde va desfasurati activitatea scrieti AICI.

Geo

Mesaje : 13
Puncte : 1
Reputatie : 0
Data de inscriere : 25/09/2008
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://www.secretariuatr.ro

Sus In jos

“nesatisfacator”

Mesaj  Geo la data de Dum Oct 05, 2008 9:29 pm

Subsemnata Barbuia Anisoara, secretar la Primaria Comunei Dobretu, va solicit sa ma ajutati, deoarece primarul Comunei Dobretu Judetul Olt Radu Marian, ma jigneste si ma ameninta incontinuu, obligandu-ma sa plec acasa ca nu mai are nevoie de mine.

Un alt aspect este acela ca de cand am revenit din concediul de ingrijire al copilului (04.09.2007), domnul primar mi-a dat ca drept birou unde sa-mi desfasor zilnic activitatea, o incapere degradata si infecta in care se afla si arhiva fostului CAP Dobretu -Judetul Olt, desi in sediul primariei exista birouri unde puteam si eu sa-mi desfasor activitatea in conditii optime. Desi am o hotarare judecatoreasca prin care mi sa dat un birou in incinta primariei, domnul primar nu doreste sa o respecte tinandu-ma in aceea “cocina”. In acest sens am facut sesizari la M.I.R.A. Bucuresti, ANFP Bucuresti si chiar si la politie atunci cand am fost jignita si imbrancita de catre domnul primar.
Mentionez ca pentru perioada 04.09.2007-01.12.2008 am primit din partea domnului primar calificativul “nesatisfacator”, urmand sa-mi inceteze activitatea, dat am avut noroc ca acest calificativ a fost corect modificat de catre domnul prefect.}

In cazul in care doriti sa ma ajutati in rezolvarea acestei problem, organizand o ancheta la fata locului, va pun la dispozitie acte care sunt foarte multe din care reiese clar ca domnul primar ma descrimineaza incontinuu.

Cu respect deosebit,
Secretar Barbuia Anisoara

Geo

Mesaje : 13
Puncte : 1
Reputatie : 0
Data de inscriere : 25/09/2008
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://www.secretariuatr.ro

Sus In jos

” noi te platim, faci ceea ce spunem, daca nu, pleci!”

Mesaj  Geo la data de Lun Oct 06, 2008 4:49 pm

Catre,
Federatia Secretarilor Unitatilor Administrativ-Teritoriale din Romania

Cu stima si respect, va multumesc pentru operativitatea actiunilor pe care le intreprindeti in scopul functionarii eficiente a federatiei pentru realizarea coeziunii si solidaritatii corpului professional al secretarilor unitatilor administrative-teritoriale.
Prin lege speciala se pot clarifica statutul secretarilor, sarcinile si atributiile, precum si sfera relationala si de subordonare.
Consider ca secretarii, ca reprezentanti si Guvernului in teritoriu- ( acum nu se stie cui si cum sunt subordonati, dar prin functie sunt aceia care urmaresc si aplica legea, intrand in conflicte deschise cu celelalte institutii publice inclusiv parchetele, instantele judecatoresti, primari, viceprimari, consilieri locali, cetateni inregimentati politic), ar trebui sa fie in subordinea directa a Guvernului si a prefectului judetului, stiind ca prefectul este ca si secretarul - fara apartenenta politica. Foarte important: secretarul sa fie retribuit de la bugetul de stat si nu de la cel local. Se elimina situatiile de genul:” noi te platim, faci ceea ce spunem, daca nu, pleci!”
Intrand in conflicte pentru respectarea si aplicarea legii, secretarii nu au sustinere din partea primarilor, viceprimarilor, consilierilor si A.N.F.P. ramanand singuri sa se apere si sa demonstreze ca au respectat legea si nu s-au implicat politic – conform sloganurilor lansate de alesi in campanile electorale.
De fapt, cea mai mare confruntare intre secretari si alesii locali este aceea ca, acestia din urma in campania electorala promit ceea ce nu pot realiza, intrucat legislatia prevede clar modul de rezolvare a problemelor comunitatii.

Va multumesc pentru colaborare si sprijin !


Cu stima,
Vancu Almana Vasile

Geo

Mesaje : 13
Puncte : 1
Reputatie : 0
Data de inscriere : 25/09/2008
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://www.secretariuatr.ro

Sus In jos

Re: Acest topic se adreseaza secretarilor unitatilor administrativ teritoriale cu PROBLEME

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum