NEWTOPIC & POSTREPLAY

In jos

NEWTOPIC & POSTREPLAY

Mesaj  scm_mbb la data de Mier Mar 25, 2009 3:38 pm

Sall

Referitor la statut
Revin cu rugamintea de a deschide un topic nou numai la un anumit articol din statut care nu a mai fost postat.
Alte opinii cu privire la un articol care deja este postat va rog sa ale exprimati prin POSTREPLAY.

Procedant altfel este foarte greu sa se compare diversele opinii.

Repet: Nu detin adevarul absolut. Analizez un articol prin prisma situatiilor concrete si a faptelor cu care m-am/ma confrunt.

Voi reveni si cu opiniile mele referitoare la alte articole din statut si astept opiniile voastre la ceea ce am postat.

Cred ca este bine sa aduceti la cunostinta si a altor colegi despre acest forum. Cu cat mai multe opinii, dar argumentate, cu atat mai bine.

O zi buna tuturor sunny

scm_mbb

Mesaje : 28
Puncte : 51
Reputatie : 0
Data de inscriere : 20/03/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

NU MESAJE IN PRIVAT!

Mesaj  scm_mbb la data de Joi Mar 26, 2009 10:56 pm

Aş prefera să nu îmi mai trimiteţi opiniile voastre în privat.
Vă rog să le spuneţi prin post a replay la articolul pe care l-am postat. Vreau sa aflu şi părerea voastră la opinia mea. Vreau cat mai multe păreri.
Aştept de la Tatiana (HD), Vali (SV) & all opiniile voastre şi să comunicaţi secretarilor din judeţ să intre şi ei pe forum, dar nu ca… privitori.
Sigur că îmi voi spune părerea şi despre art. 4 din proiectul de statut, dar numai duminică pentru că şi eu, ca şi voi, sunt ff ocupat în această perioadă (miercuri şedinţă ordinară, joi ADI, vineri ora 11 instructaj pt. alegeri, iar la ora 18 o şedinţă extraordinară), iar acel articol necesită multe îmbunătăţiri.

scm_mbb

Mesaje : 28
Puncte : 51
Reputatie : 0
Data de inscriere : 20/03/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

propunere

Mesaj  cornea_tatiana la data de Lun Iun 29, 2009 12:31 pm

Secretarilor uatr nu li se poate stabili o grila de salarizare DECENTA ! ?????
Oare „Un manager public” este cu ceva superior secretarului uatr ?
Trece prin toate „Furcile CAUDINE” ca noi ? Raspunde mai mult decat noi de aplicarea politicilor guvernamentale ? Asigura cumva continuitatea actului de guvernare, ştiut fiind că este numit politic ?
Extras :
" Art. 37. - (1) Pana la data intrarii in vigoare a legii privind stabilirea sistemului unitar de salarizare pentru functionarii publici, prevazuta la art. 31 alin. (3) din Legea nr. 188/1999, republicata, stabilirea drepturilor salariale si de natura salariala ale managerilor publici numiti in temeiul Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 56/2004, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 452/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale managerilor publici numiti in temeiul prezentei ordonante de urgenta se face dupa cum urmeaza:
a) pentru functia publica specifica de manager public grad profesional asistent, salariul de baza este cu 25% mai mare decat salariul de baza prevazut in anexa nr. 2 lit. B "Salarii de baza pentru functii publice de executie" din Ordonanta Guvernului nr. 6/2007 privind unele masuri de reglementare a drepturilor salariale si a altor drepturi ale functionarilor publici pana la intrarea in vigoare a legii privind sistemul unitar de salarizare si alte drepturi ale functionarilor publici, precum si cresterile salariale care se acorda functionarilor publici in anul 2007, aprobata cu modificari prin Legea nr. 232/2007, cu modificarile ulterioare, pentru functia publica de consilier superior, treapta 1 de salarizare;
b) pentru functia publica specifica de manager public grad profesional principal, salariul de baza este cu 40% mai mare decat salariul de baza prevazut in anexa nr. 2 lit. B "Salarii de baza pentru functii publice de executie" din Ordonanta Guvernului nr. 6/2007, aprobata cu modificari prin Legea nr. 232/2007, cu modificarile ulterioare, pentru functia publica de consilier superior, treapta 1 de salarizare;
c) pentru functia publica specifica de manager public grad profesional superior, salariul de baza este cu 55% mai mare decat salariul de baza prevazut in anexa nr. 2 lit. B "Salarii de baza pentru functii publice de executie" din Ordonanta Guvernului nr. 6/2007, aprobata cu modificari prin Legea nr. 232/2007, cu modificarile ulterioare, pentru functia publica de consilier superior, treapta 1 de salarizare.
(2) Pentru activitatea desfasurata, managerii publici beneficiaza de un spor de manager public de 55% aplicat la salariul de baza si care nu face parte din acesta, precum si de prime, spor de vechime si alte drepturi salariale, in conditiile legii.
(3) Drepturile de natura salariala care nu au caracter permanent si au fost acordate persoanelor prevazute la alin. (1) anterior intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta se acorda in continuare pana la finalizarea perioadei pentru care au fost initial prevazute.
(4) Managerii publici numiti in temeiul Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 56/2004, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 452/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, care la data intrarii in vigoare beneficiaza de un salariu mai mare decat cel stabilit potrivit prevederilor alin. (1)-(3), isi mentin salariul avut.

Art. XI. - Alineatul (2) al articolului 37 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 92/2008 privind statutul functionarului public denumit manager public, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 484 din 30 iunie 2008, se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"(2) Pentru activitatea desfasurata, managerii publici beneficiaza de un spor de manager public de pana la 55% aplicat la salariul de baza si care nu face parte din acesta, precum si de prime, spor de vechime si alte drepturi salariale, in conditiile legii. Nivelul individual al sporului de manager public se stabileste de conducatorii autoritatilor sau institutiilor publice."

Ce ziceti ??? noi de ce nu ne putem solidariza sa ne obtinem niste drepturi decente prin acest Statut special al secretarului uart ?
Propunerile mele : - incadrarea la nivelul unui manager public
- indemnizatie de conducere
- alte sporuri + sporul de vechime
- grupa I de munca
- admiterea unei activitati ca PFA sau I.I.( intreprindere individuala) sau AF pentru a beneficia de unele programe pentru dezvoltarea agriculturii pentru cei care au terenuri si animale in proprietate. Stiu versiunea de a le trece pe numele altor persoane, dar... nu-i corect, implicatiile pot devenii nebanuit de critice ca sa nu ma exprim altfel !
cornea_tatiana

cornea_tatiana

Mesaje : 13
Puncte : 11
Reputatie : 0
Data de inscriere : 09/01/2009
Varsta : 61
Localizare : comuna Ghelari, judetul Hunedoara

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

DEZAMAGIT

Mesaj  BALALIA IORDAN la data de Mar Iul 07, 2009 11:14 am

AM O MARE DEZAMAGIRE , IN JUDETUL PRAHOVA , DIN 104 SECRETARI , 23 SUNTEM MEMBRII AI FEDERATIEI , DAR CAND AM DESCHIS SUBIECTUL SA FACEM O ASOCIATIE PE PLAN JUDETEAN , M-AM TREZIT SINGUR. NU STIU DE CE SUNTEM LASI , STAM LA MANA UNORA CARE CHIAR DACA AU UN TEANC DE DIPLOME PLATIETE , NU STIU PE CE LUME SE AFLA , NU-SI VAD DECAT DE INTERESELE PERSONALE SI DE GRUP (SPER CA STITI LA CINE MA REFER). IN CEEA CE PORIVESTE PROPUNEREA D-VOASTRA ESTE TOTAL INDREPTATITA , DAR CINE NE VA SUSTINE , DIN CEI APROXIMATIV 4000 DE SECRRETARI DIN TARA CATI VOR SPRIJINI ACESTE DEMERSURI . NE-AM INVATAT SA STAM CU CAPUL PLECAT IN FATA UNOR ANALFABETI . SUNT TOTAL DEZAMAGIT SI IN CEEA CE PRIVESTE ACTIVITATEA FEDEREATIEI . DE LA CONFERINTA DIN IANUARIE NU NUMAI CA NU S-A FACUT NIMIC IN BINE DAR L188 S-A SI MODIFICAT IN DEFAVOAREA NAOSTRA , (VEZI ORGANIZAREA CONCURSULUI PENTRU FUNCTIA DE SECRETAR).

BALALIA IORDAN

Mesaje : 2
Puncte : 1
Reputatie : 0
Data de inscriere : 28/10/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Subscriu, dar nu ma raliez...

Mesaj  scm_mbb la data de Joi Iul 23, 2009 3:25 pm

Subscriu la ceea ce ai spus tu, dar nu ma raliez la ceea ce ai spus tu pentru ca:

ASTA SUNT SI NU AM CE FACE,
ALTUL MAMA NU MAI FACE!

Ziceam ca nu ma raliez la dezamagirea ta pentru ca a venit timpul ca sa fiu si eu... "cel mai tare" din... parcare!
Adica,
Ia intra tu pe google , da "secretari" si vezi cate asociatii, asociatiuni, parteneriate, federatii etc ale secretarilor sunt in Ro..., ba la comune, ba la orase, municipii ori judete.

Ehe...! Nu e inca o... confederatie. Pe aceasta mi-o "trag" eu, ca asa e la... moda!
M-a inspirat mentorul meu, Filip al II-lea, rege al Macedoniei (382-336 Î.Ch.), care spunea:„Divide et impera”

Ref.: concurs de secretar uat: Stiu cum e pentru ca, acum 2 zile, am fost membru intr-o comisie de concurs.

In rest... VIVAT CRESCAT FLOREAT! .
bounce

scm_mbb

Mesaje : 28
Puncte : 51
Reputatie : 0
Data de inscriere : 20/03/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: NEWTOPIC & POSTREPLAY

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum