propuneri proiect statut

In jos

propuneri proiect statut

Mesaj  fpc la data de Joi Mar 12, 2009 9:28 am

la art.5 alin2. se precizeaza ca secretarul isi desfasoara activitatea cu respectarea mai multor principii printre care si cel al subordonarii fata de autoritatea publica locala deliberativa si executiva. Pai , cui suntem subordonati ? Deliberativului, executivului sau prefectului ? Mi se pare normal sa fim subordonati acestuia din urma din moment ce suntem reprezentantii prefectului in teritoriu, suntem numiti de acesta in conditiile legii, suntem evaluati de o comisie numita de prefect si suntem sanctionati tot de prefect. Este o chestiune care ne intoarce in timp. Adica de ce sa nu precizam exact cui suntem subordonati?
art.48 alin1. precizeaza ca secretarul raspunde de ordinele si dispozitiile pe care le da altor functionari publici si angajatilor din aparatul de specialitate al primarului. Bun. In ce se materializeaza ordinele si dispozitiile? Verbal sau scris? " Altor " functionari sau angajati din aparatul de specialitate , care sunt acestia? Din ce compartimente? Aceste probleme sunt si acum si acest articol nu aduce nici o lamurire.
pct.11 de la art.4 trebuie eliminat. In primul rand se amesteca atributiile unei functii de executie cu cea de conducere pe care o detinem si in al doilea rand de ce cei de la comune sunt tot timpul discrimati fata de cei de la orase? In primul rand salarial, diferenta fiind consistenta, si apoi al atributiilor in plus fata de acestia?
Pe aceasta cale aducem multumiri federatiei pentru activitatea desfasurata si speram ca propunerile sa fie luate in seama pentru ca sunt probleme din practica.

fpc

Mesaje : 3
Puncte : 4
Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/03/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum